Производители на Топлоизолационни Материали, Сандвич Панели | За Топанел,

Кои сме ние

Топанел е водеща румънска компания, специализирана в производството и дистрибуцията на топлоизолационни материали. Нашата цел е създаване за дългосрочен период на отношения и солидни партньорства с клиентите на компанията и поради този факт качеството на услугите и удовлетворението на клиентите са принципите които следим в ежедневната ни дейнсот.


Нашите продукти произхождат от най-новото и модерно производствено звено за топлоизолационни панели в Румъния. Инвестициата е 8 милиона евро, оборудвано с последно поколение съоръжения (PU.MA – Италия), което осигурява отличително качество на продуктите на компанията. Стратегическо разположена в центъра на страната, новото производствено звено осигурява идеална цена на крайния продукт, като представлява логичен избор в това отношение.


Топанел произвежда цялата гама топлоизолационни панели с полиуретанова топлоизолация, минерална вата и полистирен. В същотото време, предоставя подходящи и добре документирани решения за почти всякакъв тип приложение, като използва било сандвич елементи, били конвенционални елементи или комбинирани продукти.


Нашата оферта включва:

  • Широка гама от екологично чисти продукти, които могат да бъдат рециклирани за изграждане на промишлени сгради;
  • Производствени бази близо до пазара, което гарантира бърза доставка;
  • Мотивиран и квалифициран персонал, които може да предоставя експертни съвети;
  • Висококачествени продукти на разумни цени.

Нашата оферта Ние присъстваме в по-големите градове на страната (Букурещ, Бистрица, Клуж, Констанца, Яш, Тимишоара, Крайова), където нашите служители могат да предоставят експертни технически съвети и помощ при проектиране. Също така, SC Topanel Production Panels разполага с голяма мрежа от партньори, които могат да осигурят разпределението на всички наши продукти в цялата страна.


Нашата дистрибуторска мрежа надмина границите след като TOPANEL увеличи търговския екип с представители за Украйна, Молдова, България, Унгария, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Македония. Над 35% от продукцията ни се изнася, освен за посочените по-горе страни,за Австрия, Германия, Белгия, Чешката Република, Словакия. Портфолиото ни включва международно признати компании като Saint Gobain, British Foam Group, Plastipack, Romstal Vita Foam, Star Foods, Cris-Tim, Den Braven, Nordic Logistics, NordEst Logistic Park, Pirelli, Ford, Renault, Arctic, Center Laser Magurele.

Europe


ТОПАНЕЛ произвежда широка гама от продукти, които могат да се прилагат за големи площи, в рамките на разнообразна обекти. В раздел "Приложения" ще намерите снимки и примери за успешни проекти, направени с нашите продукти.


thermotop Иновативният характер е е представлявал от самото начало основна черта на компанията, като по настоящем сме производителят на най-модерната и ефективна изолационна система в страната: